Sfeervolle live muziek in je eigen huiskamer

 

anitafotografeert.nl_2019-03-31 (6)

Hoe zou dat zijn: een luisterconcert in je eigen huiskamer?

Samen met gitarist Filippo Castellazzi geeft Ariënne regelmatig een huiskamerconcert; een miniconcertje vol sfeer en gevoel: een mooie mix van jazz, latin en pop-ballads, aangevuld met Nederlandstalige luisterliedjes. Muziek om van te genieten en bij weg te dromen. Dus… zak lekker weg in je stoel en laat je meevoeren met onze muziek.

Even luisteren?

 

 

Ariënne: “Wat ik wil is mensen raken met mijn stem, met de liedjes die ik zing, de teksten of de klanken. Dat kan zonder begeleiding, maar het wordt veel mooier en interessanter als ik kan samenwerken met een gitarist, die snapt waar ik heen wil. Filippo is zo iemand. Hij legt zijn hart in zijn spel, hij droomt terwijl hij speelt. En geeft mij daarmee de ruimte om herkenbare liedjes om te toveren in verhalen op muziek. Verhalen die goed tot hun recht komen in de mooie akoestiek van een kerk, maar ook in de intimiteit van een huiskamer.”

Wil je zelf een huiskamerconcert organiseren?

Meestal spelen we twee keer 45 minuten met tussendoor een half uurtje pauze. We nemen zelf de geluidsapparatuur mee. Wil je meer weten? Neem even contact op, dan kunnen we het een en ander doorspreken.

We doen nog meer

Naast spelen in huiskamers verzorgen we ook muziek op andere locaties en bij andere gelegenheden, denk aan feestzalen, jazzfestivals, borrels, maar ook in trouwzalen en bij uitvaarten.
Wat men ervan vindt:

Het was geweldig. Familie is eensgezind dat jullie muziek prachtig was en dat ze ervan genoten hebben. En ik zeker! Nogmaals bedankt en wie weet, tot de volgende keer.

Groeten, Marjan de Roos

Meer over Ariënne Groenewoud:
Zie hier.

Meer over Filippo Castellazzi:
Kijk op: www.filippocastellazzi.com www.onlinesessionguitarist.nl