Pop-Up Girls in actie met kerst

Op eerste en tweede kerstdag organiseert Delta Hotel Vlaardingen een uitgebreide brunch, feestelijk buffet en een 4-gangen diner. De Pop-Up Girls luisteren de brunch op met de mooiste kerstliedjes. Zij zijn samen ook te beluisteren tijdens het kerstdiner op 1e kerstdag.

zang duo met kerstmanVoor de brunch wordt u ’s middags ontvangen door de kerstman samen met de Pop-Up Girls – Christmas Editon. Dit duo treedt op tijdens de brunch en zij zingen alle kerstklassiekers a capella aan tafel. Er is een creatieve workshop en voor alle kinderen heeft de kerstman een cadeautje.

Goochelaar Jerry Mensing treedt op vanaf 13:30 uur en vindt plaats in de Aquariuszaal. Tijdens het kerstdiner en kerstbuffet wordt u ontvangen door de kerstman
en is er een tafelgoochelaar. Op eerste kerstdag zingen tijdens het kerstdiner en kerstbuffet de Pop Up Girls – Christmas Editon a capella aan tafel.

duo-arienne-en-filippo.jpg

Op tweede kerstdag tijdens het kerstdiner en kerstbuffet verzorgt Ariënne samen met Gitarist Filippo Castellazzi de muzikale omlijsting.

> Meer informatie


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s