Zangworkshop “Ontdek je eigen stem”

Wat vind je eigenlijk van je eigen stem? Ben jij iemand voor wie het eerst allemaal heel goed moet klinken voordat je jezelf durft te laten horen? Of kreeg je vroeger altijd al te horen “zing jij maar niet mee?” Waar je ook vandaan komt, ik wil je graag helpen om je eigen stem te ontdekken! Doe mee aan deze workshop en verras jezelf!

We beginnen met een Jump! gesprek om te ontdekken wat je eigenlijk vindt van je eigen stem en waar je met de workshop aan wilt werken. Mooie start om de deelnemers inzicht te geven in de stappen die zij kunnen zetten om hun stem meer te laten horen.

De workshop duurt 2 à 2,5 uur met tussendoor een kwartier pauze.
Locatie: in Vlaardingen, maximaal 5 deelnemers.
Datum en tijd in overleg met de deelnemers te bepalen.
Kosten: € 75 per persoon.

Interesse? Stuur mij een bericht en we plannen de workshop in overeenstemming met jouw agenda en die van mij.

Wat anderen van de workshop vinden:

“Eigenlijk wilde ik onderzoeken waarom ik niet durf te zingen. En vooral: hoe kom ik daar overheen? Deze vraag leg je niet zomaar voor aan iemand. Wel aan Arienne. Zij is een bijzonder mens, bij wie ik mij veilig voel. Zij coacht heel prettig, daagt uit zonder te dwingen. En voor ik het wist zong ik voluit!” – AB 

“Ik ben met deze manier van zangles uit mijn comfortzone gestapt en heb mijn eigen stem gevonden! Geen Beyoncé, maar goed genoeg. Zonder deze fantastische zangjuf was dat nooit gelukt. Verrijking :)” – RvdS


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s