Sfeervolle live muziek in je eigen huiskamer

 

anitafotografeert.nl_2019-03-31 (6)

Hoe zou dat zijn: een luisterconcert in je eigen huiskamer?

Samen met gitarist Filippo Castellazzi geef ik zo nu en dan een huiskamerconcert; een miniconcertje vol sfeer en gevoel. We spelen een mooie mix van jazz, latin en pop-ballads, aangevuld met Nederlandstalige luisterliedjes. Muziek om van te genieten en bij weg te dromen. Dus… zak lekker weg in je stoel en laat je meevoeren met onze muziek.

Even luisteren?

Agenda

Op Moederdag (zondag 12 mei 2019)  vindt ons eerstvolgende optreden plaats, van 14:00 tot 16:00 uur in de Thuiskamer van De Holm in Den Andel (Streekweg 41). Entree: € 10 per persoon (koffie met een lekkere verrassing bij de prijs inbegrepen). Kom je ook? Dan graag vóór 8 mei a.s. aanmelden bij De Holm, telefoon 06-53224743 of 0630779420.

Wil je zelf een huiskamerconcert organiseren?

Meestal spelen we twee keer 45 minuten met tussendoor een half uurtje pauze. We nemen zelf de geluidsapparatuur mee. Wil je meer weten? Neem even contact op, dan kunnen we het een en ander doorspreken.

Meer over Ariënne Groenewoud:
Zie hier.

Meer over Filippo Castellazzi:
Filippo is een Italiaanse gitarist die met veel verschillende bands en solisten samenwerkt, zowel op het podium als in de studio. Filippo komt van origine uit Bergamo, maar woont en werkt al geruime tijd als gitarist en componist in Nederland. In 2006 behaalde hij zijn master aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij heeft onder andere opgetreden bij Het Concertgebouw, Bimhuis, North sea jazz festival in Nederland en Curacao, Aruba jazz festival, Nice jazz festival, Copenhagen jazz festival en Blue note Milaan. Verder heeft mij opnames gemaakt voor televisie en films van BBC, iTV, MTV, NED3, gewerkt met artiesten als Levi Silvanie, Visse Vasse en Ben Littlewood en award winning componisten M. Malagnini en E. Sciandrone.  Meer informatie over Filippo vind je hier: www.filippocastellazzi.com www.onlinesessionguitarist.nl