Jazzy sounds in de huiskamer

Hoe zou dat zijn: een luisterconcert in je eigen huiskamer? 

Samen met gitarist Filippo Castellazzi geef ik zo nu en dan een huiskamerconcert; een miniconcertje vol sfeer en gevoel We spelen een mooi mix van jazz, ballads en luisterliedjes in het Nederlands, Engels en Italiaans. Op zondag 31 maart 2019 spelen van 15:30 – 18:00 uur in het sfeervolle loft appartement van Ineke en Jeroen in Eindhoven? Kom je ook? Vooraf aanmelden graag, zie hier.

Meestal spelen we twee keer 45 minuten met tussendoor een half uurtje pauze. We nemen zelf de geluidsapparatuur mee. Wil je meer weten? Neem even contact op, dan kunnen we het een en ander doorspreken.

Meer over Filippo Castellazzi:

Filippo is een Italiaanse gitarist die met veel verschillende bands en solisten samenwerkt, zowel op het podium als in de studio. We zijn blij dat hij tijd heeft kunnen vrijmaken om ons van zijn gitaarspel te laten genieten. Filippo komt van origine uit Bergamo, maar woont en werkt al geruime tijd als gitarist en componist in Nederland. In 2006 behaalde hij zijn master aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij heeft onder andere opgetreden bij Het Concertgebouw, Bimhuis, North sea jazz festival in Nederland en Curacao, Aruba jazz festival, Nice jazz festival, Copenhagen jazz festival en Blue note Milaan. Verder heeft mij opnames gemaakt voor televisie en films van BBC, iTV, MTV, NED3, gewerkt met artiesten als Levi Silvanie, Visse Vasse en Ben Littlewood en award winning componisten M. Malagnini en E. Sciandrone.
Voor meer informatie over Filippo vind je hier: www.filippocastellazzi.com www.onlinesessionguitarist.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s